torstai 1. maaliskuuta 2012

Nukke pieni mun...

Omistan tällaisen ihanan aarteen. Neiti on varmaan yli 70 vuotta vanha, perintökalleus. Mutta toinen on niin pieni, että häntä hädin tuskin näkee. Pituutta neidillä (tai lieneekö Rouva) on kokonaiset 3 cm, eikä posliiniset jäsenet jaksa painaa edes puhelimen numeronäppäintä. Onneksi nykyään saa tämmöisiä makrokuvia hyvin jakoon näin netin kautta pienistäkin ihanuuksista. Tämän kuvan liitin tänään yhteen facessa olevaan julkisen ryhmän kuvakisaan, jossa nukkeaarteita peräänkuulutettiin.

Eilen kärsin migreenistä pitkästäaikaa, mutta tänään on huippuhyvä päivä. Yhtäkkiä sain kipeästi kaipaamani avun Aikapankin kautta ja sitten vielä minua pyydettiin yhteen lehtijuttuun mukaan kertoilemaan retroharrastuksestani, tämäkin oli netin (lue Facen) tuoma mahdollisuus. Leppoisissa merkeissä siis kohti viikonloppua. Kuunnelkaahan tämän biisin viisaita sanoja, joutilaisuus kunniaan, ottakaa iisisti ;)

Antero Raimo & Ovet : Rento Laahustava

ps. vasemmalla kitaran varressa armas mieheni

3 kommenttia:

  1. Ihana pieni nukke! Elämmä kauan nähnyt. Hienoa kun laitoit meille sen kuvan!

    VastaaPoista
  2. Onpas hän tosiaan pieni, ihana aarre :)

    VastaaPoista
  3. Olen nyt tykästynyt tähän Antero Raimoon!Rentouttavaa musiikkia,ei tylsällä tavalla.Laulusolistikin hyvä!Kuuntelen nyt sitten uuden biisin aina silloin tällöin täällä..

    VastaaPoista