tiistai 20. syyskuuta 2011

Nostalgiaa ja kurkiaVanhoissa autoissa ja traktoreissa on sellaista nostalgiaa, että oksat pois ! Tämä minun bloggailukin alkoi vajaa vuosi sitten tällä traktorivanhuksella ja nyt on ihan pakko laittaa niistä kuvia jälleen. Olimme reilu viikko sitten Rauta ja Petrooli-päivillä, jossa näitä ihanuuksia oli. Myös mopoja löytyi ja linjureita. Muutamalla 60-luvun bussilla pääsimme ajelullekin, ah tuli niin oma lapsuus mieleen, vai mitäs tuumitte tunnelmasta :)


Oli hyvä ilma ja nenään leijaili todellakin petroolin katkua ja lettujen tuoksua, sekä kengän pohjiin tarttui lehmien tuotoksia, niityllä kun oltiin.


 Nyt hyppään ajatuksissani johonkin näistä menopeleistä ja hurautan kurkiaurojen lailla toviksi toisaalle olemaan itsekseni omien ajatusteni kanssa...kaunista viikkoa sinulle !

8 kommenttia:

 1. On siitä "aloitus huima" majorista huolta pidetty.
  Valmistunee ensi kesänä uuteen kukoistukseen. Kaikki osat saavat uuden maali pinnan ja osat käyvät läpi entisöinti projektin. Moottori on jo nostettu uudelleen paikalleen ja ensi savut saatu. Moottori on siis jo käynnyt läpi täydellisen entisöinti projektin. Aikaa vaan menee kun on isännällä muitakin projekteja. Niin ja pidä huoli itsestä ja läheisistä se kannattaa tässä kylmässä ja kovassa maailmassa. T:AJ

  VastaaPoista
 2. Upeita menopelejä ja komea kurkiaura!

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia autoja! Varsinkin tuo poliisi-Trabant!?!
  Se on syksy: "on kurkiaurat lentäneet jo yli pääni pois..."

  VastaaPoista
 4. Vanhat autot ovat tulleet minulle tutuksi mieheni kautta. Tunnistan muutamia merkkejäkin.. "kappas, Anglia!" :D Hän niitä harrastaa tai harrastaisi enemmänkin, jos olisi tilaa talvisäilytykseen. Fiat 600:lla huristeltiin vielä pari kesää sitten. Hyvää viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin harrastetaan myös vanhoja autoja. Kesäpelinä tällä hetkellä -62 vm Pösö joka on museorekisterissä. Autoja olisi varmaan useampiakin jos tilaa löytyisi,,,
  Kivat kuvat ja tutun näköisiäkin autoja näkyi kesän harrastetapahtumista:)

  VastaaPoista
 6. Oi mitä ihanuusautoja ja muitakin kulkupelejä. Tuollainen kuplavolkkari oli meillä joskus muutama vuosikymmen sitten. Ja tuo linja-auto, voi kun tuli muistot mieleen koulumatkoilta. Hienossa kunnossa näyttävät kaikki olevan.

  VastaaPoista
 7. Kuulin viikon loppuna upean tarinan kurki perheestä, joka oli pysähtynyt paikalliselle pellolle muuttomatkalla ruokailemaan. Siinä äiti ja isä kurki opastivat kolmea poikastaan kovin kimakalla äänellä mitä voi ja saa syödä pellolta. Sitä olisi itsekkin ollut kiva katsella. Luonnossa vanhemmat vaan ovat tiukempia jälkikasvulleen, kun me ihmiset joista useimmista huokuu lämpö läheisiä kohtaan. T:AJ

  VastaaPoista