maanantai 12. syyskuuta 2011

Jihaa, Pinterest koukussa

Olen nyt sitten löytänyt uuden koukuttavan systeemin täältä netin syövereistä. Ja heti varoituksen sananen: jos ja kun olet kauniita kuvia ja ideoita tai esim. käsitöitä tai vaikkapa muotia ym. rakastava nettisurffailija, seuraavan lukeminen voi olla kohtalokasta ...katoat toveiksi jonnekin sfääreihin, josta ei hetimiten ole paluuta :)
Löysin siis virtuaalisen muistitaulusysteemin nimeltä Pinterest. Se on kansainvälinen sivusto, jossa on helppo pintata eli neulata eli lisäillä netistä löytämiään kuvia omiin aihetauluihin tai kansioihin (miksi niitä nyt nimittääkin). Alkuperäislähdeosoite seuraa kuvan mukana ja omat kansiosi toimivat siis myös kirjanmerkkeinä kätevästi.
Nautinnollisinta on kuitenkin selailla hakutoiminnoilla toisten ihmisten kuva-arkistoja ja napsia sieltä kiinnostavat kuvat tai ideat itselle eli uudestaanpintata toisilta.
Nyt paljastan itseni ja mieltymykseni eli minunnäköiseni maailma on nähtävillä TÄÄLTÄ. Kansio aukeaa yhtä kuvaa klikkaamalla.
Itse pääsin tuohon mukaan jotenkin mystisesti ihan omatoimisesti, mutta jonkinlaiset kutsumenettelytkin on käytössä.
Jos kiinnostaa, etkä itse pääse rekisteröitymään, voin lähettää spostiisi kutsun.
Onko homma kenellekään tuttu ?

4 kommenttia:

 1. Tuttu on, mutta koska olen koukuttunut jo muiden pinttauksiin, en uskalla itse rekisteröityä. Sinullakin oli niin hienoja löytöjä, että!!! Taidan jatkaa selailemista:)

  VastaaPoista
 2. Clarissa: Hienoa, edes yksi joka uskaltaa tunnustaa :) Juu eihän Pinterestissä seikkailu välttämättä rekisteröitymistä vaadikaan, voi vain kurkkailla, mukavaa sekin.
  Itse keräilijäluonne kun olen, tykkään tehdä nuita omia kokoelmia, ja ihailla niitä sitten aika-ajoin. Ei välttämätöntä, ei tarpeellistakaan, mutta ah, niin turhanpäiväisen ihanaa. Ja voi sitä tunnetta, kun löytää mieluisan kuvan, ja liittää sen kansioonsa, helppoa ja ilmaista :) Myönnän hulluuteni !

  VastaaPoista
 3. No täällä yks tosi hurahtanut, vaikka tää nyt ei ollut sulle mikään uutinen. Mua ei oikeastaan huvittais enää tehdä mitään muuta kuin "neulata" kuvia kansiooni. ;)

  VastaaPoista
 4. itkupilli: no mitäs me virtuaalikeräilijät :) himoneulaajat, ehkä into rauhoittuu joskus :)

  VastaaPoista