tiistai 16. lokakuuta 2012

Rottaisa tervehdys pitkästä aikaa

Huhuuu...kaivan tämän blogini nyt piiiitkästä aikaa pölyn alta tuulettumaan. Hupsisheijaa, kun aika vierähtääkin nopeaan. Ja isosti anteeksi pyydän tätä hiljaiseloani. Yritän postata useammin :)
Kesä meni, syksy tuli ja sen myötä ihana arki. Ja kuten kuvista huomaatte, meidän perheemme on jälleen kasvattanut kokoaan. Meille muutti syksyn alussa kolme (3) kesyrottaa, jotka ovat vallan ihastuttavia otuksia.Elämä niittykalliolla sujuu siis leppoisasti ja rottamaisen ketterästi. Luonnon hiirtenkin nakertelu kuuluu taas seinien välistä...talvi tekee tuloaan. Nyt kutsuu vaalitoimikunnan kokous, ehdokkaaksi en sentään ryhtynyt, vaikka pyydettiinkin :)
Voikaa hyvin rakkaat lukijani !

4 kommenttia:

 1. Heips! Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Kesyrotat on ok, mutta luonnon hiirille laitettiin hiiribaari mökillä, etteivät tunge sisälle asti.
  Vaalipäivänä on taas töitä tiedossa, eivät olleet vielä vanhaa vapauttaneet toimikunnasta.
  Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Anja ! Mukavaa, että joku edes eksyy tänne lukemaan, vaikka taukoa on mulla ollutkin :) Juu luonn hiiret ja rotat saavat kyllä kyytiä, jos sisälle tunkevat...sensijaan nämä lemmikit kiipeilee niskassakin. Minä jouduin tälläkertaa osallisuuteni vaalihommiin valitettavasti perumaan matkan vuoksi. Mutta ehkä joskus...

   Poista
 2. IIIIKKKKK...en tykkää noista otuksista vaikka kovin eläinrakas olenkin. Jotekin vain nuo siimahännät ei sytytä...:D

  VastaaPoista
 3. Söpön näköisiä pikkurottia :)

  VastaaPoista