sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Diginatiivien tekosia


Kävimme loppuviikosta Tukholman risteilyllä ja mieheni oli keksinyt oivan idean, millä paikata lastemme poissaolopäivät koulusta (2 kpl) . Hän oli päättänyt teettää heillä digitarinat reissusta. Jahas, mietin, että mitäköhän tästäkin nyt taas tulee, itkua ja hammastenkiristystä. Mutta ei, tulikin ihanaa ja järkevää jälkeä. Lapset olivat enemmän kuin innoissaan ja lopputulokset (ainakin minusta) jotain todella hienoa :) Nyt ei voi muuta kuin olla nöyrän ylpeä omasta jälkikasvustaan.
Valmiit tarinat voi katsella ja prosessista muutenkin lukea  ukkoarmaani blogista :
 Little Less, Little Better 

Toiset vanhemmat ovat ylpeitä jälkikasvunsa jääkiekkon/jalkapallon pelaamisesta, pianon/harmonikan soittamisesta jne. ja syystäkin, mutta minä olen aidosti ylpeä omista hömelöistä pienistä digiosaajistani :)

8 kommenttia:

 1. Hienoja juttuja, kertakaikkiaan!!!!
  Tällaista lisää.
  Tämä jos mikä on kehittävää ja luovaa.

  Parasta siinä on se, että äiti ja isi osaavat antaa sille arvon. Vaikka eivät sitä näyttäisikään niin totta vie se on heille tärkeää
  <3
  terveisin
  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M ! Kyllä nuo myös osasivat näyttää tyytyväisyytensä meidän kehuihin :)

   Poista
 2. Kyllä lapset on tullut vanhempiinsa. On ne tarinat hienoja. Mulle haasteena saada ne näkyviin. Ensin kokeilin läppärillä, kun ei toiminut päätin kokeilla Rikun tabletilla,sitte näky. En yleensä käy tabletilla netissä kuten meillä lapset osaavat ja myös tekevät. Pelikoneeksi se on tabletti on Rikulle hommattu. T:AJ

  VastaaPoista
 3. Hieno idea, ja se että lapset innostuivat ja onnistuivat :)
  Tunnustus ja haaste blogissani.

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea. Tämä sai tosi hyvälle tuulelle. Meillä myös niitä digiosaajia ja aika asenteellista on, kun harrastuksen ottaa puheeksi kodin ulkopuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :)
   jep, asenteellisuus sosiaalista mediaa ja TVT:ä kohtaan on joskus aika naiivia. Olen törmännyt aikusiin, jotka ovat jopa ylpeitä siitä, että eivät halua käyttää somea, saatikka sitten että antaisivat lastensa vapaasti tutustua ja käyttää koneita. Harrastus se on siinä missä mopojen rassaaminen tai ratsastuskin...vieläpä ajanhermolla oleva ;)

   Poista