torstai 14. huhtikuuta 2011

Muuttuvaa maisemaa

Tämä kevät on kyllä ihmeiden aikaa. Kaikki muuttuu todella nopeasti, mielikin. Huoneestani näkyvä maisema on muutamassa päivässä muuttunut kovasti ja ja varmasti vaihtaa asuaan vielä monta kertaa lyhyen ajan sisällä.
Odotan sitä heiluvaa vihreää heinää tuohon pellolle, timotein aaltoilevaa liikettä. Naapurin hevoset käyvät sitä sitten syömässä. Hieman tuossa maalaismaisemassa häiritsee nuo lukemattomat sähkö- ym. johdot, joita on ilmatila pullollaan, ilmankin pärjäisi. Tuonne vastakkaiseen rinteeseen on alettu rakentaa uutta taloa, saas nähdä tuleeko se paljonkin näkyviin.
Mielialakin ailahtelee vaihtuvan maiseman tahtiin. Alkuviikosta kärsin migreenistä, mutta nyt on jo parempi. Samallalailla odottava on olo niinkuin tuolla kynnöspellolla, tekisi jo mieli uusia ja tuoreita ajatuksia.

7 kommenttia:

 1. Tunteesi ovat tuttuja. Kevät tuo aina mukanaan paitsi intoa, ainakin minulle myös hieman alakuloa aina ennen kuin alkaa vihertää. Paljastuva musta maa on jotenkin niin synkeä.
  Tänään kuitenkin jotakin valoisaa tupsahti postista! Kiitos ihanasta paketista, kiitos todella!! Se oli nappiin osunut:D Jaksan hymyillä pitkään!

  VastaaPoista
 2. Kyllä kevään lämpö niin suloiselta tuntuu, nyt oli aurinkoa ja lämpöä sumun sijaan. Mielikin kevyempi, vaikka kipu vielä kiusii.

  VastaaPoista
 3. Kyllä saisi jo alkaa vihertää... Koko viikko on mennyt harmaan pilvisenä, mutta tänään aurinko alkoi jo paistaa. Kaljaterasseja pistetään kiiruun vilkkaan täällä keskustassa kuntoon, joten kaipa se sitten parempia säitä tietää. ;-)

  Huomenna on vuorossa mökkikäynti vapaapäivän kunniaksi, saapas nähdä vieläkö lunta pellolla riittää.

  Mukavaa iltaa!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 4. Heippa hei, tulin kurkistamaan! Maisema kieltämättä vaihtelee aika lailla meilläkin.

  Esittelysi kuulosti niin tutulta, talonkuvailu ja pyrkimys kohtuullisuuteen, leppoisuuteen ja rauhallisuuteen ovat minunkin tavoitteita! :)

  VastaaPoista
 5. Lueskelin näitä vanhempiakin juttuja, kun nyt alkuun pääsin.

  Mukava maalaismaisema. Kannattaa jatkaa kuvaamista nyt, kun kevät on jo pitkällä. Ja myöhemminkin aina vuoden ympäri, niin tulee mukava kuvasarja vuodenajoista omalla pihalla.

  Taisi sisko kirjoittaa: "Hieman tuossa maalaismaisemassa häiritsee nuo lukemattomat sähkö- ym. johdot, joita on ilmatila pullollaan, ilmankin pärjäisi".
  Jossakin uraani halkeaa, jossakin öljyä pumpataan..., jotta jossakin voi ihailla maalaismaisemaa ja päivittää blogia. Sellaista maailman meno tänä päivänä on.
  Kyllähän te ekologisesti elelette, mutta asioilla on kuitenkin puolensa, niin noilla piuhoillakin siskoseni.

  Ja taas ;) terveisiksi sinulle ja koko porukalle.

  VastaaPoista
 6. heh, veliseni , mut voishan ne kulkea vaikkapa maan alla :)

  VastaaPoista
 7. Nih, siskoseni!
  Mutta vaihtoehtona oleellisesti kalliimpi ja ekologisesti oleellisesti, siis oleellisesti suurempi kengän numero.
  ;)

  VastaaPoista