keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Jälkitunnelmissa

Hurautimme palmusunnuntaina Turkuun ja keväinen päivä helli reissuamme. Oli mukava nähdä vilaus kilpapyöräilykisasta ja tunnelmat silakkamarkkinoilta. Tuntuu vaan, että nuo tapahtumat ovat aina vaan tappiin asti sitä yhtä ja samaa myyntikojua ja tungosta. Joskus voisi keksiä jo jotain vaihtelua...niinpä, mitäköhän se olisi. Tuoksu oli kyllä ihana, kun tirisevät muikut ja lohet savusivat (onneksi oltiin juuri syöty ihanaa burgundin pataa, niin ei nälkä iskenyt).

Reissumme vuoksi ei tänä vuonna sitten virvottukaan, mikä näin äitinä oli ihan mukavakin asia, kun ei tarvinut vääntää 3x10 vitsaa yötämyöten. Erikoinen sunnuntai kaikenkaikkiaan, ja lopputulos oli myös se, että liityin puolueen jäseneksi. Enää ei väsytä niin paljoa :)
Kuvassa muksut muutaman vuoden takaa virpomishommissa:

11 kommenttia:

 1. Välistä niinkin erilainen Palmusunnuntai :) Ihana kuva, minunkin piti laittaa muutaman vuoden takainen kuva mutta unohdin, ensvuonna sitten...

  VastaaPoista
 2. Vaihteluhan virkistää.
  Onpas hauskan näköisiä virpojia.
  Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Puolueeseen liittymistä olen harkinnut minäkin. Mutta ensin kirjoitan siihen suuntaan muutaman valitun tätimäisen sanan erinäisistä asioista jotka ovat puoleen edustajien toilailuissa menneinä vuosina ärsyttäneet, ja joiden epäilen herättäneen vastenmielisyyttä monessa muussakin potentiaalisessa äänestäjässä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos virpojienkin puolesta.

  Puolueen jäsenten toilailuja on toki nähtävissä monesti ja monella sektorilla, mutta jotenkin nyt vain tuli sellainen olo, että täydellisyyteen ei voi enää kurkottaa, vaan edes hiukan oikeilla raiteilla olevien kanssa puskea eteenpäin.
  Mainittakoon, että näissä vaaleissa itsekin äänestin eri puolueen ehdokasta kuin sen, johon nyt liityin. Vaan hyvää kohti !

  VastaaPoista
 5. Niin, ja aina näköjään nämä mun kuvat suurenee ja tarkentuu niitä klikkaamalla, vai pitääkö paikkansa teillä ?

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva sun lapsista, varsinkin pikku tytto on söpö. Hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi. T:AJ

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää pääsiäistä!

  Sari Puumulista

  VastaaPoista
 8. Hei, ton klikkaus jutun keksin kun kävin ekaa kertaa ja tutkimme mieheni kanssa traktorin kuvaa. T:AJ

  VastaaPoista