maanantai 28. helmikuuta 2011

Valovoimaa oranssista

On se vaan niin ihana tuo oranssi :)

Tiedän, että kaikille se ei natsaa, mutta minut se saa aina täytettyä positiivisella energialla, voimalla ja valolla.
Tässä on koko viikko sairasteltu, ja nyt on aika latautua pikkuhiljaa lisääntyneen valon myötä. Muksutkin heräsi aamulla loman jälkeen pirteämpinä. Huojennuksen mieleen tuo myös se, että käytyäni erinäisissä tutkimuksissa; semmoisissa joissa nuorimies likisteli varustuksiani ja lääkäri tiiraili monitorista ja hoitaja lotrasi verta putkilotolkulla, tuloksena oli terve eukko :) Mitä nyt vähän raudanpuutetta.

Kuvista saa potkua, auringosta puhumattakaan. Tartunpa tomerasti "työhanskoihin" ja painan piiloon vetkuilut ja potemiset. Mitäpäs, jos vaikka söisin pari appelsiinia ja ratsastaisin hetken hepalla, siemailisin ensin kupposen kuumaa ja siivoilisin vähän, avot.

Ei muuta kuin iloa viikkoonne ja alkavaan maaliskuuhun !

10 kommenttia:

 1. Ihana oranssi! Myös mun lemppari.. ja ihana tuo aurinko, tuntuu kuin olisi taas herännyt eloon!

  VastaaPoista
 2. Olipas mukava oranssi postaus, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Saletisti natsaa oranssi! Sisustuksessa sitä ei meiltä kyllä löydy, mutta pojilla olen tykännyt aina pitää oransseja vaatteita. Nätti väri ja niin energinen.

  VastaaPoista
 4. Täällähän on aurinkoista, ja hyviä uutisiakin joukossa! Ihanaa piristävää, raikasta oranssia :)

  VastaaPoista
 5. Myös minä rakastan oranssia. Se on monta kertaa kantanut minut syksyn pimeyden yli. Nyt olen kerännyt kaikki oranssit astiat samaan keittiön hyllyyn ja keväistänyt vessan oransseilla yksityiskohdilla. Tänään löysin ihanan kirkkaan oranssin mikrokuitumopin tulevia siivouksia vauhdittamaan.Kuljemme valoon ja aurinkoon:-)

  VastaaPoista
 6. Aurinkoinen kiitos ja kumarrus teille kaikille !
  Mandariininmakuista maaliskuuta !

  VastaaPoista
 7. Oranssia pieninä annoksina. piristeenä ja piristävänä. Keittiössä oranssi lisää ruokahalua, seinien värinä levottomuutta. Mutta mandariinit, appelsiinit, kirsikka-ananakset, porkkanat ja paprikat, ai niitä kyllä nyt kaipaa kevään tuloa siivittämään. Niin, ja kas minullakin löytyy tuo ihana Arabian appelsiiinit-purkki :=)

  Ihanaa kevätauringon lämmittämiä päivi sinulle!

  Rosie

  VastaaPoista
 8. Ihanan oranssinen ja aurinkoinen kuva tuo ylin! Ja pääsiäistäkin jo ennakoiva. Minulla on tuo sama arabian appelsiinipurkki, se on aarteeni.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista. Arabian Pomonat ja Tuttifrutit ovat niin retroa ja juuri sitä mitä rakastan, että minulla on melkein ne kaikki (muistaakseni vain karviainen ja hunaja ja toinen väri lakasta puuttuu). Tutti Frutti kirsikan sain äidiltäni aikoinaan jo 70-luvun alussa :) Ja tuo Pomona appelsiini on suosikki.

  VastaaPoista