torstai 5. syyskuuta 2013

Hellou ja huhuu

Hyvää päivää ja hyvää iltaa ja kaikkea hyvää ! Joskus elämä meneekin omia menojaan ettei edes huomaa ajan kulua. Ja mitä vanhemmaksi tulee sitä joutuisammaksi tämä kaikki ympärillä käy varsinkin se ajan kuluminen, vaikka itse tullee verkkaisemmaksi...kummallista.
Sain erinäistenkin sattumien kautta itseni yllätetyksi laiskuudesta, unohduksista, laiminlyönneistä ja monesta muustakin einiinmukavasta ominaisuudesta. Noh, aina voi yrittää muuttaa käytöstään ja tekemisiään, puolustelut on asia erikseen...niitä ei tarvita. Joten jos vielä minut muistatte, niin hengissä ollaan ja täällä taas, ja sanojen lateleminekin tuntuu pitkästä aikaa mukavalta.
Syksykin tuntuu mukavalta. Ehkä se nyt vaan on niin, että ketään ei voi pakottaa väkisin mihinkään ja puolihuolimattomasti tehty ei olisikaan niin tähdellistä.
Eli luulenpa, että pienet tauot tai vähän pidemmätkin puoltavat paikkaansa monessakin asiassa, niin elämässä yleensä kuin blogin pitämisessäkin. Aaltoja aaltoja on kaikki tyyni (ne tyynetkin aallot), liikettä ja vaihtelua. Joskus täytyy todellakin olla siellä alatasanteella, jotta suunta pystyy kääntymään myös ylöspäin.
Hellou ja huhuu - tämä suu puhuu taas... vaikka "Lituskalla" ei tuossa kuvassa suuta olekaan.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Olitpas nopea, tuntui niin kivalta. Kiitos sulle !

   Poista
 2. Kuulolla ollaan :-) Tuo on totta mitä kirjoitit tauosta, eräänlaista aallon liikettä sekin. Myös musiikissa tauot ovat tärkeitä, yhtä tärkeitä kuin nuotitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Eihän sitä muusiikkia olisi edes olemassa ilman vaihtelua. Eikä elämääkään ilman liikettä...ja niitä pysähdyksiä.

   Poista
 3. Tauko on lepoa ja uuden kypsymistä. Terveisiä iltaruskosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos Katja ! Nuottien lisäksi juurikin ne sanat ovat niitä, jotka ehdottomasti tarvitsevat rytmin ja liikkeen, levon ja kypsyttelyn, eikö vain :) Ja iltaruskon vesiä luettu huolella.

   Poista
 4. Hei! Meillä oli kotona aikoinaan samanlainen pannumyssy! Ihana :) Elämä on aaltoliikettä pinnalle päästäkseen täytyy välillä upota...

  VastaaPoista