perjantai 11. marraskuuta 2011

ARVONTA ja iloista ykkösjuhlaa

Nyt on aihetta juhlaan :)
Tänään on tämä huikea ykköspäivä ja Wihtorin valinnat täyttää kokonaiset 1 vuotta ! Skooool !
Hieno vuosi takana minulla tätä blogistaniaa. On ollut huikeaa löytää uusi väylä purkaa tuntojaan ja jakaa ajatuksia ja kuvia teidän kanssa. Juuri sinä olet ihana ja tärkeä, kiitos kun käyt täällä välillä kurkkimassa. Jotkut teistä tunnenkin, mutta suurin osa on vieraita mikäli latauslaskuriin on uskominen, olette ilon aihe.

On myös toinen juhlan aihe: olen perustanut Wihtorin Puodin uuteen osoitteeseen. Edellinen pohja oli hieman työläs ja hankala ylläpidettävä, joten päädyin pystyttämään puodin bloggeriin. En tiedä onko se edes sallittua, mutta tulkoon googlen miehet rankaisemaan minua, jos tarve vaatii :) Jokatapauksessa toivon, että käytte kurkkaamassa uutta wanhantavaran puotiani TÄÄLTÄ !
Myös palautetta Puodin ulkonäöstä, tavaroista tai toimivuudesta otan ilolla vastaan, sitä voi laittaa vaikkapa sinne Puodin puolelle.

Kaiken tämän kunniaksi käynnistän myös arvonnan. Yllä on kuva palkintosetistä. Siihen kuuluu iso tiikerinsilmäkiviriipus pronssiketjulla, metallinen lehtirintakoru, lasihelmistä valmistettu kynttilämansetti sekä muovista ja puusta tehty roikkuva hmm... koriste. Kaikki ovat wanhoja esineitä. Jokainen osallistuja saa tasa-arvon nimissä yhden arvan, mutta toki tätä arvontaa saa linkittää omassa blogissaan tai facebookissa, ja jopa salaa niin toivonkin ja luotankin, että niin teette (vaikkei siitä lisälipukkeita herukaan) :)
Osallistumaan pääset kertomalla kommenttilootaan (tai sähköpostiini), mikä asia tai tapahtuma on saanut sinut ILOISEKSI viimeisen muutaman viikon tai kuukauden sisällä. Ilo on lähde ja sen jakaminen poikii lisää iloa, jota tämä pimeä kaamosaika nyt tarvitsee. Arvonta suoritetaan 22.11.11

Oma hauska ilon aihe oli minulla viime keskiviikkona, kun sain kutsun nrj fashion awards 2011 tapahtumaan, ja meikäläinen maalaismamma pääsi Finladiatalolle sellaisiin muotikekkereihin mukaan, joissa en ole koskaan ollut. Ylpeänä tätinä katselin, kun veljeni tyttären kauniit vaatteet soljuivat kätvookkia pitkin.
Tässä vielä kuva minusta lähdössä bileisiin:
Kuva on otettu peilin kautta, eli olen siis nurinpäin :)
Kaikille iloista viikonloppua ja arvontajaksoa, ja kaikille isille isot halit !

20 kommenttia:

 1. Onnittelut! On sulla nyt oikein ykköspäivä! :) Minä lähden ainakin tavoittelemaan mielenkiintoista palkintoa. :)

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla :) Blogisi on tulvillaan ihania kuvia vanhoista esineistä...ajan patinaa ei mikään uusi ja kiiltävä voita! Arvonnassa mukana, olipas jännät palkinnot! Loppuun onnellisuudesta...mahtavat ystävät ympärilläni saavat minut kerta toisensa jälkeen tuntemaan miten onnekas olen!

  VastaaPoista
 3. Arvonnassa mukana!

  Jotakin iloista;
  Siskoni sai tytön ja minusta tuli täti!

  t. Henu

  VastaaPoista
 4. Olen arvonnassa mukana. :) Asia mikä sai minut eilen iloiseksi oli sulkapallopeli hyvässä seurassa.

  T: Annika
  annika@esajokinen.net
  sähköpostilla minut saa parhaiten kiinni

  VastaaPoista
 5. Arvonnassa mukana. Jotenkin tässä syksyssä on ollut enemmän surullisia kuin iloisia asiota. Niitä surullisia asioita on lievittänyt esimerkiksi syksyisessä metsässä kulkeminen ja suppilovahveroiden löytyminen. Hyvää merkkipäivää sinulle!

  VastaaPoista
 6. Paljon Onnea! Tosi hyvä kuva, varmaan on ollut hienoa päästä tapahtumaan mukaan. Mielellään osallistun arvontaan, mietin vain sitä ilonaihetta... hmm. no olen tullut hyvälle tuulelle pimeässä illassa tähtien alla koirulin kanssa kävelylenkillä, ja toki onnentoivotukset synttäripäivänä ilahduttivat viime kuussa :)

  VastaaPoista
 7. Hep käsi pystyssä ja arvonnassa mukana. Onnea ykköspäivästä.
  Syksyn ilosanomia on isotätiys Lontoossa syntyi syyskuussa pikkumies.

  VastaaPoista
 8. Onnea. Ilon aiheita on että olen huomannut miesten pukeutuvan vaaleaan punaiseen monin eri sävyin. Myös oma mieheni on sen tehnyt, vaikka vuosia vastusteli. Keskimmäinen poika osti isille jotain vaalean punaista. T:AJ

  VastaaPoista
 9. Onnittelut 1-vuotiaalle blogille ja pitäjälleen.
  Osallistun arvontaan, ilonaiheita on viime aikoina riittänyt. Mm. tyttären terveydentila, omat syntymäpäivät, ystävien vierailut.

  VastaaPoista
 10. Olen iloinnut lasten jutuista! Ja lämpimästä syksystä(ei hurjaa lämmitysrumbaa, ei ongelmia lasten koulumatkoilla). Työpaikasta, jossa viihdyn! Järjestyneestä lastenhoidosta. :)

  VastaaPoista
 11. Onnittelut 1-vuotispäivästä. Osallistun arvontaan, iloitsen jokaisesta aamusta, jonka elämä suo.

  VastaaPoista
 12. Onnea vain kilo kaupalla! Toki osallistun tällaiseen herkkuarvontaan ja linkitän sen myös blogissani. Suurin ilonaihe minulle on ollut hiljattain Turkin matka, joka hetkeksi katkaisi tämän pimeyden. Eilen palailtiin ja nyt hiukan masentaa tämä tihku, mutta kunhan selailee matkakuvia, alkaa heti hymyillyttämään:)

  VastaaPoista
 13. Isot onnittelut yksivuotiaalle! Kerron mikä on juuri saanut minut iloiseksi, mutta en osallistu arvontaan samasta syystä (kodin koriste-esineitä on juuri vähennetty roimalla kädellä....). Ilon syy on kissanpentu eli meidän oma Liljan kehräämö o.y.:)

  VastaaPoista
 14. Onnea Wihtori! Ihan sinun ja tämän blogin ja puodin olemassaolo ilahduttaa! Ja sitten on nämä omat ilonaiheet, joista jo puhuinkin tuolla omalla puolellani. Skool!

  VastaaPoista
 15. Kiitos onnitteluista ! Ihania ilonaiheita olette listanneet, niitä on todella mukava lukea. Lisää mahtuu vielä :)

  VastaaPoista
 16. Onnea yksivuotiaalle !
  Minulla ilonaiheet ovat arjen pieniä hetkiä; linnunlaulua lähimetsästä, sateenkaari taivaanrannassa, pienen ketunpojan onnistunut tienylitys ruuhkaisella valtatiellä...

  VastaaPoista
 17. Onnittelut!
  Arvonnassa minäkin mukana.
  Ilo saada omat lapsesnsa "vierailulle"!
  Ilo löytää blogisi ja vanhat tavarat.

  VastaaPoista
 18. Hieno tuo valurauta amme.

  Arvonnassa mukana, maiju Männiköllä

  VastaaPoista
 19. Hei Leena!
  Ajattelin minäkin koittaa onneani..
  Onnelliseksi viime aikoina on minut saanut se että olen jo muutaman kerran osannut sanoa "ei". En ole siis uuvuttanut itseäni liioilla lupauksilla ja työmäärällä.. Se onnen tunne kun tietää tehneensä oikein kieltäytymällä jostain ja saamalla aikaa jollekin tärkeälle (esim. virkkaamiselle, lasten kanssa puuhastelulle tai lukemiselle..)

  VastaaPoista
 20. Onnittelut :)
  Osallistun arvontaan. Iloitsen pienemmistäkin arjen asioista :)
  creepingdeath@suomi24.fi

  VastaaPoista