perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kalevalakorun arvonta suoritettu

Tattararaa...arvonta suoritettu. Virallisena lippulappuarpojana toimi tämän päivän nimipäiväsankarimme Peppi (8v.) Eli kaikkien arvontaan osallistuneiden nimet olivat paperilapuilla vanhassa emalikipossa hyrskyn myrskyn, josta tyttö nosti yhden arvan.
Lapussa luki Johanna ! ONNEA Johannalle, käyn vielä blogissasi kertomassa uutisen ja sitten voit lähettää yhteystietosi niin postitan korun sinulle.
Tuhannesti kiitoksia teille kaikille arvontaan osallistuneille. Tämä oli kiva juttu :) Arpalappuja oli kipossa 58 kpl !
Nyt sitten voinkin lopettaa tämän blogin pidon ja jättää teidät kaikki rauhaan. Kiitos ja näkemiin.


No kuten yllä olevasta kuvasta voi päätellä, edellinen lause oli aprillia ;) höpönassut, murut, rakkaat blogiystäväni, en minä teitä jätä...päinvastoin nautin suunnattomasti seurastanne ja olen onnellinen tästä mahdollisuudesta.
Tämä kuva on vastaus haasteeseen , jonka sain Säteitä & Häivähdyksiä blogin Anjalta. Ihan ei ollut neljäs albumi, eikä varmaan neljäs kuvakaan, joten omavalintainen kuva on tämä. Vuonna 1997 meillä oli vanha menopeli Volvo Duett, johon rakas mieheni ystävämme Saabmiehen kanssa vaihtoivat moottorin eräänä kesäisenä päivänä täällä maalla. Meno oli melkoisen urheaa ja pullistelut sen mukaisia, taisi se moottorin vaihto loppujenlopuksi kuitenkin onnistua. Kuva on rakas In Memoriam-kuva...enää ei ole Duettia eikä Saabmiestä (saatte itse arvata kumpi miehistä on kumpi:)

Tämä valokuvahaaste on hauska, tosin tuo neljä/neljä juttu ei ainakaan minuun vedonnut. Mutta haastankin nyt omamielisesti teidät kaikki julkaisemaan kuvan ajalta, jolloin ei vielä ollut dikkareita, ja kertomaan tarinan kuvasta. Mukana saisi mieluusti olla ihminen / ihmisiä (luvat pitää toki kysyä...juujuu, kyllä kysyin enkeliäijältäkin luvan tähän:)
Ottakaahan haaste vastaan !

Kosteansumuisenihanaa huhtikuista kevätviikonloppua !

11 kommenttia:

 1. Hauskan kuvan valitsit, ja komeat ovat
  pullistelutkin, niin miehisiä.
  Kosteaa on täälläkin.
  Iloista viikoloppua sinulle!

  Johannalle onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Nätti iloinen Peppi, ihana emalikippo, mutta voi, ei osunut arpaonni kohdalle... onnittelut Johannalle. Hauska on kuva, nämä vanhat on juuri kivoja :) Ja tarina, ennen ne miehet korjasi autonsa itse...

  VastaaPoista
 3. Olen monesti käyttänyt vanhaa kuvaa mausteena postauksissani. Nykyisillä digipokkareilla saa 'kukka-asetuksella' eli makrolla ihan hyviä replikoita. Varsinkin jos on Photari, missä voi vielä parannella otosta.

  Olen kuvannut vanhoja albumeita, ukkini ja isoisoisänkin aikuisia kuvia
  talteen digimuotoon. Tai paremminkin käyttöön.
  Vanhant albumit aukeavat AINA, vaan yhtä CD:tä en saanut enää auki, vaikka se ei ollut kuin
  5 vuotta sitten poltettu. Muistitikkua ja Cd.tä on vaan kevyempi kantaa ja helpompi varastoida...

  VastaaPoista
 4. Ompa miehesi muuttunut verrattuna nykypäivään. Piirteistä kyllä tunnisti. Isommat pojat katsoi kuvaa ja se herätti pojissa vahän hilpeyttä. T:Aj
  ps. Pepille nimppari onnittelut pojilta.

  VastaaPoista
 5. Wihtori ei voi olla totta!!!!!! Siis voitinko ihan oikka??????? Ettet nyt sit aprillaa! Apua! Se on niin kaunis koru!
  Ja kylläpäs täällä hihkuu nyt yksi toinenkin ihminen joka tuosta olan yli näki tuon Duettikuvan.....elikkä tuo minun puolisko tuossa, hänellä on ollut Duetti myös ja puhuu siitä USEIN!!!!!!!
  Mutta ääks en meinaa vieläkään uskoa että voitin arpajaisissa! Huh huh!
  Laitan osoitteen tulemaan kunhan selviän onnenjärkytyksestä. KIITOS!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea korun voittajalle! Hauska kuva; en ole laittanut koneelle ainoatakaan valokuvaa "vanhalta" ajalta, joten täytyisi alkaa skannailluhommiin...

  Mukavaa viikonloppua!

  Sari Puumulista

  VastaaPoista
 7. Usko nyt vaan Johanna :) Totta se on, voit laittaa spostilla tietosi: wihtori"ät"elisanet.fi

  Juu en minäkään mitään skannanut ole, ihan vaan kuvasin paperikuvasta tuon vanhan kuvan...tulee ihan riittävän hyviä, ja se rosoisuus ja hämyisyys vaan sopii vanhoihin kuviin.
  Ja todellakin, ei noita nykyautoja oikein enää itse korjailla, eikä ainakaan itse vaihdeta moottoreita ;)
  Hyvä että tämä äijäenergiakuva herättää hilpeyttä, se oli tarkoituskin.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut voittajalle!:)

  Ja kiitokset Wihtorille koruvinkistä-> nyt mulla on uusi koru, jota tavoittelen: pistin siis korvan taakse korun nimen, ja ostan sen jonain päivänä ittelleni, kun on rahaa:)

  VastaaPoista
 9. No en siten voittanut, joten on tänään loton kanssa mahiksia :D
  Onnittelut Johannalle, saa kauniin korun.

  VastaaPoista
 10. Voi vitsit, ihana haaste! Varmasti vastaan, lähiaikoina...Sinussa Pepissä on hurjasti samaa näköä, vasta tästä kuvasta sen oikein huomasin.:)

  VastaaPoista
 11. Possumamma: tuota Salt sydäntä taidetaan valmistaa enää vain riipuksena, mutta siis ihana sekin.

  Katja: onnistiko lotossa ;)

  Marikka: Kiva, kun otat haasteen vastaan.
  Meillä taas on tykätty, että Peppi on enempi isänsä näköinen ja Paula minun, mutta itsehän sitä ei voi oikein arvioida. Paavo taas on aivan kuin minun veljeni.

  VastaaPoista