keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Piparisydän

Viimeaikoina olen pysähtynyt muistelemaan menneitä...lapsuutta ja nuoruutta. Bongaillut vanhoja tuttuja facebookista ja ihmetellyt elämän kulkua. Olen tullut "siihen ikään" ;)
Jotkut lapsuuden- ja nuoruuden ystävistäni ovat jo kuolleet (olkaa valossa), toiset ovat isovanhempia ja osa edelleen semmoisia kuin heidät muistan. Totean, että tämä maallinen taival on niin lyhyt, että kannattaa ottaa kaikesta ja jokahetkestä  ilo ja kokemus irti, unohtaa mahdolliset menneet murheet ja kaunat, olla ajassa kiinni nauttien.
Omien pikkuisteni kanssa koristelin joulusydämiä, aikas paljon mahtuu tavaraa yhteen sydämeen ! Mutta niinhän se on; sydän kantaa mukanaan sitä kaikkea, mitä sen pinnalle haalitaan.
Sydämellistä pikkujouluaikaa teille tutut ja tuntemattomat.

6 kommenttia:

 1. Tupsahdin Pellon pientareelta-blogista tänne ja oi kuinka kauniita pipareita olette leiponeet! OIkein mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ja tunnelmallista Joulua sinnekin päin. Tervetuloa toistekin tupsahtelemaan ;)

  VastaaPoista
 3. Hei wihtori, täällä vilkuttaa joulun toivotuksia Jokke! Vanhat tavarat ovat minunkin lemppareita. Maailmassa on jo niin paljon kivaa, että eipä sitä uutta enää tarvitsisi niin paljon tehdä.

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Jokke ! Juurikin näin, että vanhassa vara parempi, ja uustuotantoa vähemmäksi. Ihanaa Joulua !

  VastaaPoista
 5. Voi, miten kauniita piparkakkuja ja lämmin teksti! Sydämellistä joulunalusaikaa myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin sinulle vedenhaltia !

  VastaaPoista