tiistai 22. marraskuuta 2011

Onnetar arpoi, on aihetta iloon :)

Nyt on sitten yksivuotissynttärit juhlittu ja ihania ilonaiheita luettu. Kiitos niistä paljon, antoivat ajattelemisen aihetta. Kovin massoittain ei vastauksia tullut, lieneekö sitten ollut palkinto hieman vaatimaton, vai tehtävä liian vaikea, hmmm...en tiedä...ehkä molempia. Mutta hyvä näin. Liirumlaarum ottiatuota, noinaa nii...asiaan.
Näiden kauniiden vanhojen museoluukkujen takaa (kuvainnollisesti) löytyi arvonnan voittaja. Käytin lippulappusysteemiä ja kirjoitin ja leikkasin ja heitin "uuniin" ja hämmensin ja ihan itte raotin luukkua ja noukin lapun jossa luki anja, jotta onnea sinne anja-reginan aittaan, palaan pakeillesi.

Ilokseni huomaan, että viimepäivinä on tullut Wihtorille uusia lukijoita useampia. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita !

Tulin juuri äsken Kantti-kestää vanhempainillasta ja ajatukset hieman harhailee vakavissa asioissa. Elämä on aika hurjaa kun sitä tarkastelee 12 vuotiaan vanhemman näkövinkkelistä, taitaa tässä mennä yö pohdiskellessa.
Jokatapauksessa rauhallista ja rakkaudellista viikkoa.
Ps. Puotiin on tullut uusia juttuja ;)

4 kommenttia:

  1. Hurahii! En ole koskaan ennen voittanut mitään!?! Miten voikaan onni potkaista, iloinen ylläri heti kun reissusta kotiin palailin! Kiitos, kiitos!

    VastaaPoista