tiistai 1. marraskuuta 2011

Aloitusten päivä


Voi vitsit mikä päivämäärä 1.11.11 nämä tämmöiset ovat aina niin hauskoja. Tänäänkin ilma täynnä ykkösiä, uusien aloituksien tuntua, täynnä energistä oloa. Oivat numerot hääpäivälle, ainakin yhden parin tunnen :)  Ja ensi viikon perjantai laittaa vielä paremmaksi.
Syksyn harmaus on muutenkin tuntunut tänävuonna salaperäiseltä ja jotenkin aarteita kätkevältä verholta, mitä lienee. Päässä pyörii ja suhisee. Sieniin en suostu koskemaan, mutta sormet kohmeisina on rutisteltu tyrnipuiden antia kiisseliksi, nam.
Suunattu katseita ulapalle ja virtaaviin raikkaisiin vesiin.
Nautittu syksyn lämpimistä väreistä.
Ja oltu onnellisia sallituista ajosuunnista.
Mitä ihmettä tästä seuraa ?

9 kommenttia:

 1. Tänään oli täälläkin ollut yksi vihkipari ja ensi viikon perjantaina samaten - sinne minua pyydettiinkin soittamaan, mutta vanhaan kirkkoon en näin loppusyksystä enää uskaltaudu...

  VastaaPoista
 2. Hienoja syksyisiä kuvia. Aloitusten päivä ja mieltäkiehtova kysymys Sinulla: Mitä ihmettä tästä seuraa? Eletään ja katsotaan...!

  VastaaPoista
 3. Sitten on toisenlainen kiehtova päivämäärä sarja joka kulkee suvuittain. Meillä näitä mystisiä päiviä on useampi. Meillä nämä päivät ovat 20.3 , 27.3 ja 5.8 näihin päiviin vuosittain liittyy aina jotain tai ne voi heittää korkeintaan yhdellä päivällä. 20.3 on äitini syntymäpäivä joka piti olla myös keskimmäisen pojan syntymä päivä (toisin kävi)ja jälkimmäiset liittyvät minuun ja isääni. 27.3 oli mun konfirmaatio päivä ja isin kuolin päivä. No 5.8 on isän syntymäpäivä josta tuli myös minun ja mieheni hääpäivä. Joskus asiat ja mämä päivät ovat sattumuksia täynnä. Elämä on välillä mutkikasta mutta tarkoitettu elettäväksi. T:AJ

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! Tietyissä päivämäärissä on taikaa. Tuo 11.11.11 kiehtoisi, mutta en ole vielä keksinyt siihen mitään hauskaa (Anjan päivänkin siirsivät lokakuulle!). Jos olis hääpäivä, vaikea miehenkään myöhemmin unohtaa, hih.

  Vieläkö tyrnejä keräät pensaista? Eikö linnut ole niitä jo tankanneet? Meillä menee rastaiden nokkaan, jos ei pidä varaansa.
  Samaa mieltä, tyrni on hieno marja ja siitä saa hyvää kiisseliä tai niitä voi syödä sellaisenaan. Meillä kerättiin eilen (1.11.) vielä lakkavadelmia puskista. Eivät tosin ole niin makeita kuin aikaisemmin, kun eivät ole aurinkoa riittävästi saaneet sokerinsa tuottamiseen.

  VastaaPoista
 5. Jieno tyrnin oksa ja hienoja on muutkin kuvat. kohta on sitten toinen helppo päivä:11.11.11

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ! Tyrnejä tulee niin paljon, että niistä riittää pakkaseen, suoraan suuhun ja linnuillekin (ovat tosin meidän mökillä ja kunnia kuuluu siskolle, kiitos!)Juu, tuo tuleva kuuden ykkösen päivä onkin jotain aivan ihmeellistä, huhhuijaa. Anja, mikä on lakkavadelma ?

  VastaaPoista
 7. Noista päivämääristä tuli mieleen, että syntymäpäiväni on 31.1. ja vaimoni synttärit ovat tasan puoli vuotta myöhemmin 31.7. Ainoan lapsemme synttärit ovat sitten meidän puolivälissä, no ei ihan: poika päätti tulla maailmaan päivän etuajassa eli 30.10.

  VastaaPoista
 8. Ari hienot luvut teillä :) päivämäärät ja numerot yleensäkin ovat ihan ihmeellisiä ja mystisiäkin. Kerronpa nyt sitten minäkin, että esikoisemme syntyi 6.12. ja keskimmäinen 12.6. ja kolmannenkin laskettupäivä oli 12.6. tosin leikkauksella syntyi 7.6.
  Joskus on tullut tuijoteltua numerologiaakin :)

  VastaaPoista