perjantai 12. marraskuuta 2010

Linnut kodin vartijoina

Linnut ovat aina olleet lähellä sydäntäni...se vapaus, se lento ! Huomaan, että vaivihkaa ne ovat pyrähtäneet kotiimme lähes jokapuolelle vartioimaan ja ilahduttamaan meitä piipityksellään ja eloisuudellaan. Jopa leivät ovat tarkan kontrollin alla. Monilta seiniltä myös tuijottaa useampi pieni silmäpari, ja aina ilahdun oikeistakin tinteistä ikkunani takana. Näköjään itsekin olen tuossa kuvassa kolmea pientä viipeltäjää äkseeraamassa.
Myös television päällä on aika koppava joukko porukkaa vahtaamassa, mitä ohjelmia katsotaan. Tuppaavat välillä kukkoilla, mutta onneksi eivät aamuisin herätä.

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti teiltä löytyy siis myös lintulauta? Kovasti on nimittäin linnut nälkäisiä, meillä menee litra jyviä päivässä! Olen miettinyt käykö kaikki Olkkalan linnut meidän pihassa...?! Terkut pari taloa kauempaa, keltaisesta talosta. :)

    VastaaPoista
  2. Oih, tässä kaiken rempan keskellä, ja pihatöiden myllerryksessä ei olla vielä lintulautaa ehditty laittaa. Nyt ne nokkii vain meidän vielä pilkottavia eristelevyjä. Voi tinntiparat, toivottavasti teillä riittää siemeniä. Mä ohjaan ne toistaiseksi sinne teille päin ;) Hiiriä kylläkin on ruokittu, argh.

    VastaaPoista
  3. Juu laatikko on aivan ihana minustakin ;) kiitos Miina ! Eikä tarvitse kantaa huolta leivänmuruista, kun nämä aktiivielikot nokkii ne suihinsa !

    VastaaPoista