perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kipot ja kapot kunniaan !

Keräilysairaus voi välillä yltyä mahdottomuuksiin. Esim. nämä emali-ihanuudet ei mahdu mihinkään meille esille. Pitäisi rakentaa niille hylly...  Tuossa yläkerran rappusissa eivät kauaa saaneet olla rauhassa, ihme ja kumma...kilin-kalin-kolin...
Pitäisiköhän kesäksi laittaa terassille näihin kukkaistutuksia ? Tosin taitavat helposti ruostua siinä hommassa, mutta jos vuoraisi muovilla, hmmm...
Meillä on viimeaikoina juhlittu yhtä ja toista, ollut vähän kiirutta. Lasten Kuvataidekoulukin täytti 25 vuotta, ja järjesti hienot juhlat. Kuvassa keskimmäinen lapsistamme muutaman kuvistyönsä kanssa.
Ja sunnuntaina virvotaan. Mukavaa palmuviikonloppua, pajunkissojen pehmeyttä, kevään valoa ja leppoisia aprillipiloja itse kullekin !

torstai 22. maaliskuuta 2012

Arvonta !

Tänään on Wihtorin nimipäivä :) Sen kunniaksi arvonta täällä : Wihtorin Puoti
Tervetuloa mukaan !

Helskutin hämppis !

Tänään heräsin jo muutenkin hieman väärällä jallla, mutta sitten vielä tämä. Ihan että imuroimaan meinasin ruveta, mutta mitä h-%¤"¤%#ä ! Tämä "pieni" hämähäkki lemmikkimme näyttää olevan hieman nolona, ainakin ilmeestä päätellen. Imuroi tässä nyt sitten, kun letku on riekaleina, argh. Arjen ihanuuksia...täällä Niittykalliolla ei koskaan voi tietää mitä yllätyksiä on tulossa.
Hyvää päivää vaan teillekin ;)

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pulp pulp pulp





Kävimme muksujen kanssa Sea Life maailmassa Helsingissä. Vaikuttavinta minusta olivat herkät merihevoset (en saanut onnistunutta kuvaa) sekä uskomattoman kauniit meduusat tankeissaan. Meduusoiden läpikuultava runollisuus ja sulava liikehdintä oli lumoavaa. Niistä muistui mieleen maailman huonoin kirja, jonka olen ikinä lukenut: Tappajameduusat , Drew Lamark ... en suosittele todellakaan ;)
Sain myös silittää merisiilin piikikästä pintaa, ja ihailla haiden ateriointia.
Tuommoiset maailmat irottaa mukavasti arjesta.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Nukke pieni mun...

Omistan tällaisen ihanan aarteen. Neiti on varmaan yli 70 vuotta vanha, perintökalleus. Mutta toinen on niin pieni, että häntä hädin tuskin näkee. Pituutta neidillä (tai lieneekö Rouva) on kokonaiset 3 cm, eikä posliiniset jäsenet jaksa painaa edes puhelimen numeronäppäintä. Onneksi nykyään saa tämmöisiä makrokuvia hyvin jakoon näin netin kautta pienistäkin ihanuuksista. Tämän kuvan liitin tänään yhteen facessa olevaan julkisen ryhmän kuvakisaan, jossa nukkeaarteita peräänkuulutettiin.

Eilen kärsin migreenistä pitkästäaikaa, mutta tänään on huippuhyvä päivä. Yhtäkkiä sain kipeästi kaipaamani avun Aikapankin kautta ja sitten vielä minua pyydettiin yhteen lehtijuttuun mukaan kertoilemaan retroharrastuksestani, tämäkin oli netin (lue Facen) tuoma mahdollisuus. Leppoisissa merkeissä siis kohti viikonloppua. Kuunnelkaahan tämän biisin viisaita sanoja, joutilaisuus kunniaan, ottakaa iisisti ;)

Antero Raimo & Ovet : Rento Laahustava

ps. vasemmalla kitaran varressa armas mieheni